Guldheden

Guldheden ligger inom gångavstånd till Chalmers Campus Johanneberg och med närhet även till Sahlgrenska akademin och Sahlgrenska Science Park. Området är charmigt och det är inte långt till Botaniska Trädgården, Änggårdsbergen och Slottsskogen. Det är enkelt att ta sig till centrala Göteborg, både via buss och cykel.

Dr Forselius Backe, Nålskäran

Här finns 118 nyproducerade studentlägenheter som färdigställdes 2015. Bostadshuset, som består av sex våningar, ligger högt beläget på Dr Forselius Backe 6 och strax intill Mossens idrottsplats och studentgymmet Fysiken. På gården finns en elbilspool och huset är det första studentboendet i Sverige som certifierats enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att fastigheten har byggts med högt ställda miljö- och hållbarhetskrav.

Läs mer om Dr Forselius Backe
drfors7

Dr Wigardhs gata, Blåelden

Vårt studenthem, Blåelden, ligger högt upp på Guldheden i ett lugnt bostadsområde med både gång- och cykelavstånd till centrala Göteborg. Blåelden ligger i närhet till Chalmers Campus Johanneberg och Doktor Fries Torg med bland annat mataffärer, apotek, pizzeria och bibliotek. Fastigheten har 84 moderna lägenheter, spritt över 4 våningar, som ligger runt en inbyggd ljusgård med sittplatser. Här finns även ett biorum som hyresgäster kan boka.

Läs mer om Doktor Wigardhs gata, Blåelden
drwigard2