Campus Johanneberg

Fastigheterna Rännan och Chabo ligger båda på Chalmers Campus Johanneberg med närhet till kårhuset, institutionerna och fritidsaktiviteter. Till centrala Göteborg och Avenyn kan du promenera på tio minuter, eller cykla på endast ett par minuter. Vid Chalmers ligger en hållplats med gott om spårvagnar och bussar.

Rännan

Rännan ligger mitt på Chalmers Campus Johanneberg, intill kårhuset med restaurang, pub, bokhandel och en mängd aktiviteter för studenter. Huset består av totalt 63 studentlägenheter, alla lägenheter har fransk balkong eller balkong.

Läs mer om Rännan här
rannan5

Chabo

Chabo är vårt största hus med totalt 480 lägenheter, närhet till skola, kår och studentliv. Lägenheterna i Chabo är på ett till två rum, med fransk balkong och ligger på Chalmers Campus Johanneberg.

Läs mer om Chabo här
ChaboLITEN

Gibraltar Guesthouse

Här finns 100 nyproducerade lägenheter som främst riktar sig till internationella studenter, utbytesstudenter samt gästforskare.

Läs mer om Gibtraltar Guesthouse här

Gästhuset

Gästhuset är en villa med 5 st lägenheter och riktar sig endast till dig som är forskare. Gästhuset är planerat och möblerat för att din tid som gästforskare ska bli så bra som möjligt.

Läs mer om Gästhuset här
gasthuset5