Kallt i din lägenhet?

28 september, 2022 Områdesnyhet

Hösten är här och det innebär ju att det börjar bli lie kyligt ute. Inte minst om kvällar och nätter. Vid snabba temperaturomslag kan det också bli kallt i din lägenhet. Detta beror på att värmesystemet behöver lite tid att anpassa sig. Därför vill vi ge dig som hyresgäst lite tips på hur du kan behålla värmen i din lägenhet: Står din soffa, säng eller någon annan möbel tätt intill ditt element? Möbler som står för nära element gör att värmen inte kan sprida sig Dra för gardiner eller persienner under nattetid, det kan stänga ute lite kyla Är dina ventiler stängda? Öppna dem! De skapar cirkulation i din lägenhet vilket påverkar luftkvalité och temperatur Vädra hellre ordentligt under en kort period istället för att ha ett fönster på glänt under flera timmar Kolla dina tätningslister kring fönster och dörrar med jämna mellanrum. Ifall du känner att det drar kan de behöva bytas, gör då en felanmälan eller kontaktar din bovärd. Om du upplever att det är väldigt kallt i din lägenhet eller att det är kallt under en längre period så ber vi dig skicka en felanmälan via mina sidor.

Badanläggningen öppen

1 september, 2022 Områdesnyhet

Nu kan vi äntligen meddela att badanläggningen har öppnat upp efter sommaruppehåll. Vår badanläggning är till för alla våra hyresgäster och består av en pool och bastu.  Badanläggningen kan du boka här på Mina Sidor. Ser du inte poolbokningen? Då behöver du troligtvis ansöka om access! Detta gör du här. Du kan maximalt boka 8 badpass i månaden. Varje pass är 2 timmar och inpassering sker med din aptusbricka.  

Poolen sommarstängd

1 juni, 2022 Områdesnyhet

Från och med 13 juni kommer poolen vara sommarstängd fram till 31 augusti på grund av underhåll och renoveringar. Vi tackar för din förståelse och önskar dig en fin sommar!

Flytta ut i sommar?

28 april, 2022 Områdesnyhet

Ska du flytta ut i sommar? Då är det dags att säga upp din lägenhet på Mina Sidor. Hos oss har du ett minimum på 7 veckors uppsägningstid. Utflytt sker alltid en tisdag och du lämnar dina nycklar innan kl. 10.00 på utflyttsdagen. När du säger upp lägenheten på Mina Sidor väljer du själv datum för utflytt via vår utflyttskalender. Observera att vissa datum redan kan vara stängda på grund av helgdagar eller att det är fullt för utflytt vissa dagar. Glöm inte att du kan boka Vital städ för din flyttstädning. Då godkänns din städning automatiskt. Annars behöver du följa vår städguide som du hittar här.